Cursussen

Het gehele MLD-programma duurt ongeveer 50–75 uur en bestaat uit 30 modules, die elk ongeveer twee uur duren (d.w.z. één tot drie uur).
De drafting modules kunnen afzonderlijk of in combinatie worden gegeven. Ook kunnen ze worden samengevoegd in op maat gemaakte cursussen die zich richten op specifieke punten of onderwerpen die van belang zijn voor een specifieke groep.
Door deze aanpak via modules is het Mastering Legal Drafting programma flexibel, gebruikersvriendelijk en eenvoudig op individuele behoeften af te stemmen. De inhoud en opzet van een in-house cursus wordt in samenspraak met de organisatie vastgesteld.

Mogelijke cursussen:

  • Twee uur durende cursussen (eens per week, bijvoorbeeld) waarbij een specifiek knelpunt uitgebreid onder loep wordt genomen.
  • Korte cursussen van 5 tot 18 uur (elke cursus met een specifiek onderwerp). Dit kan zowel een inleidende cursus zijn als een cursus die zich op een specifiek onderwerp richt.
  • Het volledige programma van 50 tot 75 uur. Dit kan geschikt zijn voor organisaties die er voor willen zorgen dat hun juristen grondige training ontvangen.

Laat ons weten waar u behoefte aan heeft op het gebied van training in het schrijven van juridische teksten in het Engels. Wij geven u graag advies over het juiste lesprogramma.